Om AgroVest ​

I det smukt kuperede terræn på Røsnæs-halvøen nord for Kalundborg ligger den tidligere maskinstation og nu økologiske landbrug, AgroVest ApS.

Selskabet har eksisteret siden 2009 hvor det blev stiftet af de tre svineproducenter: Anders Jakobsen, Protekta Farms A/S, Lars Olsen, Kongestensgaarden og Ulrik Olsen, Lykkensgaard Avlscenter.​

Det var egentlig Ulrik Olsen, Lykkensgaard Avlscenter der ringede til sin kollega Anders Jakobsen på den nærliggende Protekta Farms og ville låne en harve, og det blev starten på samarbejdet.

De tre engagerede svineproducenter blev enige om at samle deres markaktiviteter i maskinstationsselskabet som blev stiftet i løbet af sommeren 2009 og siden har stået for pasning af planteavlen på de tre ejendommes 1.400 hektar.

I 2017 skete der et par større ændringer idet Ulrik Olsen overtog sin far, Lars Olsens, andel i AgroVest således at det i dag ejes 50/50 af Anders Jakobsen og Ulrik Olsen.

Samme år valgte Agrovest ligeledes at omlægge alt til økologi således at al jorden, cirka 200 marker, i dag er forpagtet ind i selskabet

Lars Olsen står i dag for den daglige drift og ledelse af AgroVest der råder over 5-7 medarbejdere alt efter sæsonen.

Adresse

Agro Vest ApS

Brændemosevej 31

4400 Kalundborg

Find vej med Google Maps

Kontakt os

E-mail:

drift@agrovest.dk

Telefon:

23 71 92 91

Følg Agro Vest

facebook